Powstrzymaj z nami smog – podaruj swój 1%

Tysiące zlikwidowanych kopciuchów, dziesiątki tysięcy osób objętych edukacją ekologiczną Mój Klimat, pierwszy Szczyt Klimatyczny #ToGetAir i Polski Multimedialny Raport Klimatyczny. Dzięki naszej aktywności, krok po kroku odzyskujemy czyste powietrze nad Polską. Dołóż swój 1% podatku do walki ze smogiem!

Dzięki współpracy z Kamienicą 1, w tym roku ponownie mamy szansę zebrać fundusze na realizację naszych celów w ramach rozliczeń rocznych PIT!
Przekaż swój 1% podatku na cel szczegółowy STOP SMOG, podając numer KRS naszego Partnera Fundacji Kamienica1: 0000377928.

Chroniczne zmęczenie, problemy z oddychaniem, przewlekły kaszel czy alergie to skutki smogu, które być może dotknęły również Ciebie, Twoje dziecko lub seniorów z Twojej rodziny. Masz już dość zanieczyszczania powietrza w naszym kraju i chcesz oddychać pełną piersią?

Wesprzyj nas w walce ze smogiem. Przekaż 1 % podatku.

Za nami kolejny rok intensywnej pracy nad tym, by uchronić Ciebie i Twoich bliskich przed szkodliwymi skutkami smogu. Niesiemy realną pomoc osobom szukającym dotacji na wymianę nieekologicznych źródeł ciepła. Z naszą misją docieramy do osób ubogich energetycznie, szkół i placówek oświatowych, samorządów, Ministerstwa Środowiska, telewizji i pozostałych mediów. Łączymy wszystkie środowiska, by nasze działania przyniosły jak najlepsze efekty. Działamy na terenie całej Polski realizując nasze statutowe cele, abyś mógł wreszcie oddychać świeżym powietrzem.

Dziś to Ty możesz pomóc! Przekaż swój 1% podatku na cel szczegółowy STOP SMOG, podając numer KRS Fundacji Kamienica1: 000037792

Możesz również w prosty sposób rozliczyć podatek przez bezpłatny program e-pit!

Więcej o naszych działaniach:
ToGetAir